Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Salsa Aerobic (2000 Ft)
Salsa Aerobic Mixed Latin Dance Fitness® Alakformáló Táncbomba Caribean Workout Aerobic Salsa Aerobic minden szint - all nivel - for everyone férfiaknak és nőknek egyaránt for man and woman tanfolyam - course Teacher: Molina / Cuba A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA A LATIN TÁNCOK LÉPÉSEIN ALAPULÓ FITNESS MOZGÁSNAK! A SALSATION® funkcionális képzésen alapuló szórakoztató és addiktív tánc-fitness program, amely nagy hangsúlyt fektet a zeneiségre és a lírai kifejezésre. Nincs szükség táncos előéletre! Ez az úttörő program átalakítja a funkcionális képzési protokollokat innovatív táncmozgásokká, biztosítva ezzel a test természetes és egészséges módon történő elmozdulását. A mozgások szabályozottak és nagyon földeltek, így biztonságos és szelíd az ízületek és mindenki számára szórakoztató! Helyszin: Academy of Caribbean Dances, 1075 Budapest, Dohany utca 5/b. Idopont: Hetfo 18.00 Erdekldoni a +3630/1838-377/es telefonszamon lehet Részletek »
Salsa Aerobic (2018. november 16.)
Multifunkciós kondigép (75 000 Ft)
Újszerű, teljesen jó állapotban lévő multifunkciós kondigép eladó. Multifunkciós fitnesz állomás több mint 30 különféle gyakorlatra A súly hozzáalakítása kis lépésekben a betolható cö-vekek segítségével Szilárd cső keret Sima mozgású kötél csigák Könnyen mosható támla és alátét Ára: 75.000.000.- Ft, Tel: 06-30-222-6247 Részletek »
Molnár Gyula (2018. október 26.)
Ezerarcú Ősz! (22 000 Ft)
Nemsokára itt az őszi szünet és nem tudja még hová menjenek a gyerekekkel?! Mi tudjuk a megoldást! Látogasson el a Körös holtág partján elhelyezkedő Aranyszarvas Panzióba! 16db luxus apartman, saját étterem, ahol gasztronómiai csodák készülnek, horgászati lehetőség a Körösben, elektromos sétahajókázási lehetőség, wellness élmények a faházaikban, saját játszótér és nem utolsó sorban a panorámás kilátás teszi felejthetetlenné a pihenést. Kérje személyre szóló ajánlatunkat! Részletek »
Aranyszarvas Panzió (2018. október 5.)
Puro sabor cubano! tiszta kubai íz! timb (1800 Ft)
Kéne egy kis ősi ritmus az életedbe? Egy kis kubai dinamizmus? Táncos aerobic? Tiszta kubai ritmus, mint rumba, mambo, cha-cha-cha, konga, valamint latin ritmusok mint bachata, kumbia, merenge aerobic-kal egyesítve, az FMH-ban kedden 18.00-19.00 óráig. Szánj egy órát az életedből arra, hogy élvezed a kubai napfényt a mozgás és zene kombinációjával - tiszta kubai ősi timba ritmus és aerobic ötvözete - ez a TIMBAerobic. Aki oktatja: Alexis Molina Altunaga, aki egyenesen Kubából, Havannából jött, és higgyétek el, a vérében van a ritmus - amit nagy örömmel oszt meg mindenkivel! Napi jegy: 1 800 Ft/fő/óra Havi bérlet (4x1 óra/hónap): 7 000 Ft/fő/hónap Facebook oldalunk is elérhető már: https://www.facebook.com/timbaerobic Részletek »
Molina-Kovács Éva (2018. szeptember 23.)
Eladó alig használt Domyos futópadom (80 000 Ft)
Eladóvá vált kihasználatlanság miatt alig használt Domyos futópadom, sajnos a 7. emeleten nem a legszerencsésebb választás ... 130cm magas, 67cm széles, 109cm hosszú. Alig használt, pár hónapos, a garancialevél is megvan hozzá. Az elszállításban sajnos nem tudok segíteni. Köszönöm. Részletek »
Molina-Kovács Éva (2018. szeptember 22.)
TIMBAerobic Molinával
TIMBAerobic Molinával Hola! Molinával együtt mozogni jóóóóóóóóóóóóóóó! Kéne egy kis karibi temperamentum az életedbe? Egy kis kubai dinamizmus? Táncos aerobic? Itt a helyed! Igazi kubai pezsgés az FMH-ban kedden 18.00-19.00 óráig Szánj egy órát az életedből arra, hogy élvezed a kubai napfényt a mozgás és zene kombinációjával Mozgasd át minden porcikádat igazi kubai zenére, ritmusokra, az aerobic elemeivel ötvözve! Aki oktatja: Alexis Molina Altunaga, aki egyenesen Kubából, Havannából jött, és higgyétek el, a vérében van a ritmus - amit nagy örömmel oszt meg mindenkivel! Részletek »
(2018. augusztus 27.)
Sportolás pihenéssel! (22 000 Ft)
Legyen vendégünk közvetlen vízparti apartmanjaink egyikében, és sportoljon az aktív pihenés keretében! Kezdje a napját gyaloglással vagy futással, melyet Magyarország egyik legnagyobb természetvédelmi területénél, a Hármas-Körösnél lévő gyalogtúra útvonalakon tervezhet meg. Kiváló lehetőséget ajánlunk kajak, illetve kenutúrákhoz is. Hozzon magával vagy béreljen tőlünk kerékpárt, és tekerjen az ország egyik legszebb kerékpárút hálózatán egyet! Csónakázni vagy úszni pedig közvetlenül a szálláshelynél tud. Programokról és szállásinformációkról érdeklődjön elérhetőségeinken! Cím: 5540 Szarvas, Arborétum út 36. Honlap: www.aranyszarvas-apartmanhaz.hu E-mail: aranyszarvasapartman@gmail.com Telefon: 06-20/338-0800 Részletek »
Aranyszarvas Apartman (2017. december 30.)
Személy, és vagyonőr tanfolyam, Eger. (140 000 Ft)
Most akciós áron, biztosítjuk a tankönyveket, az oktatási alkalmak precíz szervezését, a vizsgával kapcsolatos minden ügyintézést. Tanárainktól bátran kérdezhetnek, mindenre meg fogják kapni a választ. OKJ szám 32 861 01 Nyilvántartási száma: E-000160/2014 http://vagyonorkepzes.info/ E-mail: okjvagyonor@gmail.com Tel: 06 30/ 972-53-67 Részletek »
Vokk Kft (2017. december 4.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében