Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Kho - Kertünk, házunk, otthonunk könyvek (299 Ft)
Eladási ár: 299 Ft (HUF) Kedvezményes, akciós ár (3 vagy több termék vásárlása esetén 33 % kedvezmény): 199 Ft (HUF) Mezőgazdasági Kiadó Kho - Kertünk, házunk, otthonunk Dr. Hadnagy Árpád - Tuza Sándor: Téli zöldségek (2) Dr. Farkas Károly: Növényvédő szerekről kertbarátoknak (2) Martin Zabel - Horst Weibelzahl - Lisa Mrose: Nyers ételek Kriszten György: Tavasztól tavaszig a szőlőben Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek (2) Dr. Hepp Ferenc: Kiskert a homoktalajon Moczár Béla: Kerítést élősövényből! Kriszten György: Szőlőlugas Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 1. - Penyenyecsirke- és árutojás termelés Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 2. - Pulyka- gyöngygyúk- és galambhústermelés Miklósné dr. Horváth Erzsébet: Baromfi a kisgazdaságban 3. - Lúd, kacsa és mulardkacsa Használt, régi, jó és közepes állapotú könyvek. Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2018. június 19.)
Budapesti Szemle LXX.kötet - 1892 (3000 Ft)
Tisztelt könyvgyűjtők érdeklődők ! Jó állapotú, igazi ritkaságot kínálok. Az akkori idők érdeklődésre számon tartott témáit tárja az olvasó elé! A könyv gerincén aranyozott felirat,-és a keménykötésű borítók sarkai,-és a gerinc is piros színű kötés. A tartalom jegyzék részletezi a könyvben található témákat. A kiadóra,-és a könyv szerzőjére nincs utalás a könyvben. Az antikváriumok ezt az évjáratot csak előjegyzik !!! A könyv súlya 900 gramm, masszív,- korához képest igen jó állapotú !!! Postázása ajánlott levélben,csekken előreutalást követően. A postaköltség a vásárlót terheli. Személyes átvétel - egyeztetve Keressen….. Részletek »
József (2017. október 22.)
Szabó-Kassai Csilla - 5ről 6ra (e-book) (4445 Ft)
Aki elégedett önmagával és az életével, aki tökéletesen boldog, elérte minden álmát, az semmiképpen ne olvassa el ezt a könyvet! Ez a könyv ugyanis azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség. A pozitív gondolkodás negatív énképpel viszont nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. Részletek »
Szabó-Kassai András (2017. július 2.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében