Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Halálos tavasz - Szépapám szerelme (1800 Ft)
Tisztelt érdeklődők,gyűjtők ! Zilahy Lajos,-talán a két legismertebb regénye kapott helyet egy könyvben. Szép olvasmány,….igazi érték, ritkaság….az Athenaeum gondozásában. Ajánlott levélben tudnám postázni,csekken előrefizetést követően. A postaköltség a vásárlót terheli. Személyes átvétel:Tiszaújváros,Lidl parkoló,- egyeztetéssel. Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Előadások Pavlov tanításai köréből (1600 Ft)
Tisztelt érdeklődők ! Ritka, – érdekes, képekkel illusztrált könyvet kínálok. Ki nem hallott még a pavlovi kísérletekről,a feltételes reflex fogalmáról…..A fényképeken is jól látható,hogy a könyv állaga jó. Az antikváriumokban is ritka! Ajánlott levélben tudom küldeni,csekken előrefizetést követően.A postaköltség a vásárlót terheli. Személyesen: Tiszaújváros,Lidl parkoló,-egyeztetéssel. Keressen…. Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Rougonék szerencséje (1650 Ft)
Tisztelt érdeklődők ! Zola egyik remeke szép kiadásban,a Cristensen és társa Gutenberg kiadó gondozásában. A jellegzetes lilás tónusú kemény borítón az író aranyozott domborművű feje,-és neve. Az antikváriumok csak előjegyzik,keressen. Ajánlott levélben tudom postázni, -ami a vásárlót terheli – csekken előrefizetést követően. Természetesen örömmel állok rendelkezésére azoknak a tisztelt érdeklődőknek,gyűjtőknek,akik a könyvajánlataimból több könyvet kívánna megvásárolni ! Személyes átvétel:Tiszaújváros,Lidl parkoló,-egyeztetéssel Keressen,…érdeklődjön…. Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
A hatalom könyve (1700 Ft)
Tisztelt érdeklődők ! A könyv írója, Edgar Wallace a légióban szolgált,szabadidejében írt regényeket. Befutott,….és tehetős jövedelemre tett szert. A könyv,korának megfelelő állagú. Csekken előrefizetést követően,ajánlott levélben postázok.A postaköltség a vásárlót terheli. Személyesen: Tiszaújváros,Lidl parkoló,-egyeztetéssel Keressen..... Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Régi zseb,-és kézi szótár (2500 Ft)
Tisztelt látogatók,érdeklődők,gyűjtők ! A címben is megjelölt szótárakat kínálom az alábbiak szerint : Magyar-német,német magyar kéziszótár Altai Rezső szerkesztésében. A címoldalon olvasható ez a szöveg: Mindkét rész egybekötve. A Lingua kiadó gondozása. A német résznél a lapok oldalain betűmutató ! A gerinc ragasztott,-egyébként megkímélt példány ! Az Athenaeum kiadó gondozásában kínálom ezt a latin-magyar zsebszótárt. A belső lapon a Csokonai könyvkereskedő pecsétjén az 1938-39 tanév felirat olvasható. A gerince ragasztott. Szintén az Athenaeum kiadása a magyar-francia zsebszótár.A gerinc itt is ragasztott. Mindhárom szótárt nagybátyámtól örököltem. Az Ő beírásai, néhány jegyzete nem hiszem hogy zavaró ! Keménykötésű megkímélt példányok,.és ritkaságok. Egy A4 es méretű borítékban talán el tudom küldeni,ajánlott levélként mindhármat,csekken előrefizetést követően. A postaköltség a vásárlót terheli. Keressen,. Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Vasárnapi könyv - 1932. (1700 Ft)
Tisztelt érdeklődők,könyvgyűjtők ! A képeken látható régi könyvritkaságot kínálom.Kemény borítású,sok kép,-és illusztráció teszi gazdagabbá. Számos témát tárgyal,hasznos tudnivalókkal,gyakorlati ismeretekkel látta el az 1930-as évek érdeklődőit. A tartalom-mutató ABC szerint szelektál. A Könyv gerince ragasztott,-egyébként jó állapotú! Keressen,……Ajánlott levélben küldöm,csekken előrefizetést követően ! A postaköltség a vásárlót terheli.Személyes átvétel:Tiszaújváros,Lidl parkoló,-egyeztetéssel Keressen,..érdeklődjön ! Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Raul H.France - Ítél az élet (1800 Ft)
Tisztelt érdeklődők ! Az általam kínált könyv a Dante kiadó gondozásában jelent meg, 1929.évben. Kemény borítójú,korának megfelelő állagú. Ajánlott levélben tudom postázni,csekken előrefizetést követően.A postaköltség a vásárlót terheli. Személyes átvétel:Tiszaújváros,Lidl parkoló,-egyeztetéssel. Keressen…………. Részletek »
Torma József (2019. szeptember 24.)
Hart Craine Hart Hadad Organic Chemistry (10 000 Ft)
Mennyiség: 1 db, készleten, raktáron Állapot: Használt, keveset lapozott, jó állapotú könyv. Könyv/könyvlista adatok: Szerves kémia - angol nyelvű Hart Craine - Hart Hadad Origanic Chemistry A Short Course Twelfth Edition Harold Hart Leslie E. Craine David J. Hart Christopher M. Hadad 577 oldal ISBN-13 9780618590735 ISBN-10 0618590730 Brook Cole 2007 Tömeg: 1452 gramm Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2019. július 12.)
Magyar képzőművészet a 20. században (11 111 Ft)
Egyetemi Könyvtár Andrási Gábor - Pataki Gábor - Szücs György - Zwickl András: Magyar képzőművészet a 20. században Corvina, 1999 ISBN 9631345513 291 oldal Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2019. június 22.)
Számítógépek az építőipari tervezésben (555 Ft)
Dr. Holnapi Dezső Műszaki Könyvkiadó, 1979 ISBN 9631025810 Azonossági szám: 31664 Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2019. június 21.)
Mikszáth Kálmán Szent Péter esernyője (555 Ft)
Sok ajánlott és kötelező olvasmány 555 Ft/db Arany János: Toldi Tamási Áron: Ábel Erich Kästner: A két Lotti Jókai Mór: A kőszívű ember fiai - Arany ember Aranyember Homérosz: Odüsszeia Részletek »
Fődi Gabriella e.v. (2019. június 21.)
Romantikus könyvek tárháza
Elindult a Romantika internetes antikvárium, a Könyvbarlang antikvárium testvéroldala, sok-sok romantikus könyvvel, írásokkal, ajánlókkal. Ha kikapcsolódásra vágysz, itt a helyed ;) Részletek »
Romantika antikvárium (2018. szeptember 14.)
Romantika antikvárium
Elindult a Romantika antikvárium, a Könyvbarlang antikvárium testvéroldala. Sok-sok romantikus könyvvel, bloggal... Ha kikapcsolódásra vágysz, itt a helyed ;) Részletek »
(2018. szeptember 4.)
Budapesti Szemle LXX.kötet - 1892 (3000 Ft)
Tisztelt könyvgyűjtők érdeklődők ! Jó állapotú, igazi ritkaságot kínálok. Az akkori idők érdeklődésre számon tartott témáit tárja az olvasó elé! A könyv gerincén aranyozott felirat,-és a keménykötésű borítók sarkai,-és a gerinc is piros színű kötés. A tartalom jegyzék részletezi a könyvben található témákat. A kiadóra,-és a könyv szerzőjére nincs utalás a könyvben. Az antikváriumok ezt az évjáratot csak előjegyzik !!! A könyv súlya 900 gramm, masszív,- korához képest igen jó állapotú !!! Postázása ajánlott levélben,csekken előreutalást követően. A postaköltség a vásárlót terheli. Személyes átvétel - egyeztetve Keressen….. Részletek »
József (2017. október 22.)
Az utolsó fénysugár - dedikált példány (2970 Ft)
Kalandos, fordulatos, tanulságos, izgalmas, ámulatba ejtő történet barátságról, kitartásról, egy fiatalemberről, aki ismeri az örök fiatalság titkát, mégis meg akar halni, egy lányról, aki beleszeret, de akinek érzéseit nem akarja viszonozni és egy különleges lényről, aki félholtan közéjük zuhan és akinek kilétéről a regény vége felé derül ki a sokkoló igazság. Írd meg a neved és névre szóló dedikálással kapod meg a könyvet közvetlenül az írótól! Részletek »
Mandy Kristóf (2017. szeptember 2.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében