Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Imádnivaló Shih Tzu kiskutyák eladók
Minden kutyus bent neveltetett családi otthonunkban a szükséges szeretettel és odafigyeléssel, nagyon barátságos és magabiztos kölykök, akik szeretnek sok nedves kölyökpuszit adni. A kölykök lenyűgöző 5gen törzskönyvvel, regisztrációs papírokkal és egy kiskutyacsomaggal távoznak, melyben kölyökpárna, takaró, játék, tál és ételminta található. Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Lenyűgöző francia bulldog kölykök
Vonakodva eladó egy lenyűgöző szuka francia bulldog kölyökkutya. Féregtelenítve, bolhadva, indulásra készen. Gyönyörű tiszta jelölések. Csak azért adom el, mert a 7 hónapos GSD-m nem jár neki. Örökké csak otthon, kérem Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Imádnivaló Szent Bernát kölykök eladók
Szent Bernát kölykök eladók! 12 hetes. Kiterjedt egészségügyi garancia. Mikrochippel. Lövések és féreghajtók naprakész. További információért forduljon bizalommal. Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Imádnivaló kínai Shar-pei kölykök eladók
Imádnivaló kan és egy szuka kínai shar-pei kölykök jó otthonra. Nagyon szépek, 12 hetesek és egészségügyi dokumentumaikkal együtt jönnek. A kölykök barátságosak, szeretnek gyerekekkel és más kutyákkal lenni. Ha felkeltettük érdeklődését a kölykök, keressen fel minket további részletekért és fotókért. az otthonunkba. Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Kedves kan és nőstény boxer kölykök kaph
Kedves kan és nőstény boxer kölykök kaphatók Kan és szuka Boxer kölykök kaphatók. Nagyon egészségesek és minden egészségügyi papírjuk van. Nagyszerű gyerekekkel és más, AKC-ben regisztrált háziállatokkal, és tartozékokkal is szállítjuk. További részletekért és további képekért kérem érdeklődjön. Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Németjuhász kiskutya
A Kennel Club által bejegyzett németjuhász szuka kölykök otthon nevelkednek, és egészségre és temperamentumra tenyésztik. Hosszú szőrű és egyenes hátú, vaskos kölykök. Fekete-barna színűek és tömör feketék. Mindkét szülő csodálatos temperamentumú Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Jack Russell kiskutyák miniatűr
Jack Russell kölyökkutyák - ezek a miniatűr típusok - az anyukát Minnie-nek hívják, mert nagyon kicsi, fekete barna, marmagasságig 7 hüvelyk - fiúk csak az alomban Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Labrador kiskutya
Üdvözlöm, ha további részletekért és fényképekért szeretnek, keressenek vissza most ezen a whatsapp számomon vagy az alábbi e-mail címemen. Részletek »
boris kraveki (2022. január 19.)
Prémium minőségű kutyaház eladó! (499 000 Ft)
Prémium minőségű, hőszigetelt, fűthető kutyaház eladó Budapesten! Nyitható, zsindelyes tetővel, átlátszó hővédő függönnyel, kívül-belül kutyabarát lakkal több rétegben felületkezelve, az átlagot jóval meghaladó minőségben, automata fűtőtesttel felszerelve! Budapesten a házhozszállítás ingyenes, más helységekbe térítés ellenében vállalom! Ugyanitt egyéb minőségi kutyaházak 8-féle méretben megrendelhetők! Tel.: +36-20-552-7092 További információ : www.jokutyahaz.hu Részletek »
Farkas Tibor (2022. január 18.)
shiba inu kölykök.
shiba inu kölykök. nagyon játékosak és szeretnek puszit adni. AKC-nyilvántartásúak, bili, papír- és házilag kiképzettek, és minden oltásukkal, egészségügyi és állatorvosi papírjaikkal rendelkeznek, nagyon barátságosak a gyerekekkel és más háziállatokkal, nagyon szelídek és jó temperamentumúak, jó társ és játszótárs lesz otthonában. , további részletekért és képekért forduljon hozzánk, lépjen kapcsolatba velünk Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
Yorkshire terrier kölykök
Yorkshire terrier kölykök Lányok és fiúk elérhetőek. Megvizsgálták és féregtelenítették őket, mikro stb., és most már készen állnak az új otthonukba. Nagyon hozzászokott a háztartási zajhoz és a családi környezethez. Nem vedlő típusok, és családi kedvencek. Megtekintés megszervezése érdekében forduljon bizalommal. Whatsapp szám: +48732104270 Kösz Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
Kék Staffordshire bullterrier kölykök
Gyönyörű minőségi tömörkék Staffordshire bullterrier kölykök. A kölykök nagyon zömök és egészségesek, fényes kék bundával, a kölykök jól szocializálódnak gyerekek és kutyák körében, a kölykök féregtelenítve, bolhával és mikrochippel lettek ellátva, indulásra készek, az apa gyönyörű Kc regisztrált. jó családi házat keresünk, csak érdeklődjön. kérem, ne veszítsen időt, ne ajánlatot tegyen Whatsapp szám: +48732104270 Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
Angol bulldog kölykök
Angol bulldog kölykök Büszkén mutatjuk be gyönyörű, 5 angol bulldog kölyökkutyából álló almunkat. A kölyökkutyák DNS-e tehát a következő: Minden kölyökkutya kc regisztrált, 5 hét ingyenes biztosítást kap, mikrochippel lesz ellátva, megkapta az első oltást és a mai napig féregtelenítették. Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
Francia bulldog kiskutya
A mi Marnie-nk gyönyörű, különleges színekben pompázó kölyköknek adott életet körülbelül két hónapja! Természetesen mindenki egészségesen született! Nyitott nappali-étkezőnkben szeretettel neveljük! 18 éve tenyésztem ezt a fajtát. Legfőbb jellemzőnk az egészség, kiemelt figyelmet fordítunk a jó légzésre, ez elérhető, a fizikum erős és bulldogjainknak kicsi a farka, hogy stabilizálja a gerincet! Kiköltözéskor többször féregtelenítenek, chippelnek és oltás előtt állatorvos megvizsgál! Kölyökkutyáinknak szeretetteljes kezdőcsomagot csomagolunk új életük kezdetére. További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
japán spitz kölykök
japán spitz kölykök Gyönyörű almunk fiúk és lányok készülnek új otthonukba. Anya itt van velünk, apa pedig a ménesben. Gyönyörű, magabiztos karakterekké nőnek. Megkapták az 1. és 2. teljes oltásukat, naprakészen féregtelenítve/bolhásítva és mikrochippel ellátva. Élelmiszermintával és egy ismerős játékkal távoznak, hogy segítsenek beilleszkedni. Kérem, ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzám. Részletek »
alexisimran (2022. január 18.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében