Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Konditerem, edzőterem - Budapesten
Szeretnél Te is fantasztikus külsőt? Túlsúlyos vagy, vagy csak szép izmokat akarsz? Gyere el a KissLife Gym edzőterembe, ahol korszerű gépekkel felszerelt klimatizált edzőterem, fitnessterem vár rád Budapesten a 11. kerületben. Kondibérlet és aerobic bérlet. A konditeremben az alap aerobik órák mellett lehetőséged van Dance Style Move, Cross training, Hatha Gerincjóga, Kick-box aerobik, Alakformáló aerobik, Zumba, TRX típusú óra, GET FIT, Fight Robic és Jumping órákon is részt venni. Nőknek és férfiaknak, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt állunk rendelkezésükre. Tinédzsertől nyugdíjasig, minden korosztály megfordul nálunk. Minden adott a céljaid eléréséhez, már csak te hiányzol! http://www.kisslifegym.hu Részletek »
KissLife Gym - konditerem, edzőterem (2016. szeptember 18.)
Levegővel gyorsan felfújható alvó kanapé (11 990 Ft)
Másodpercek alatt, gyorsan felfújható. Egyrétegű anyag, elbír 100kg terhelést. Magas ellenálló képesség a környezeti ártalmakkal szemben, magas hőmérsékletbíró képesség, nem öregszik. Széllel szemben tartva kevesebb, mint 10 másodperc alatt felfújható. Ingyenes szállítás. Részletek »
E-foryou.eu (2016. július 12.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében