Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Konditerem, edzőterem - Budapesten
Szeretnél Te is fantasztikus külsőt? Túlsúlyos vagy, vagy csak szép izmokat akarsz? Gyere el a KissLife Gym edzőterembe, ahol korszerű gépekkel felszerelt klimatizált edzőterem, fitnessterem vár rád Budapesten a 11. kerületben. Kondibérlet és aerobic bérlet. A konditeremben az alap aerobik órák mellett lehetőséged van Dance Style Move, Cross training, Hatha Gerincjóga, Kick-box aerobik, Alakformáló aerobik, Zumba, TRX típusú óra, GET FIT, Fight Robic és Jumping órákon is részt venni. Nőknek és férfiaknak, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt állunk rendelkezésükre. Tinédzsertől nyugdíjasig, minden korosztály megfordul nálunk. Minden adott a céljaid eléréséhez, már csak te hiányzol! http://www.kisslifegym.hu Részletek »
KissLife Gym - konditerem, edzőterem (2016. június 28.)
Póló nyomtatás,pólónyomás
Póló készítés,egyedi póló ,pólónyomás, póló nyomtatás. Minőségi anyagokkal, rövid határidővel. http://polokeszites.hupont.hu/ Részletek »
(2016. június 16.)
Pingpongasztal eladó (62 000 Ft)
Pingpongasztal eladó, tartalék asztallappal, vadonatújan, bontatlanul, 62.000 Ft-ért. Bármikor megnézhető, elvihető. Tel.: 06 70 4223842. Részletek »
(2016. június 6.)
FREM Studio Mozgásközpont
A FREM Studio több, mint egy átlagos edzőterem! Rengeteg programmal, szolgáltatással várjuk vendégeinket. Az ide járók egy közösséget alkotnak. Óraadóink professzionális felszerelésekkel kamatoztatják szakértői hozzáértésüket. Nálunk az első a vendég! Mindent megteszünk, inspirálunk, hogy vendégeink is sikeresek legyenek! Megtalálható mozgásformák: kismama torna gerinctréning FRX köredzés jóga hip hop tánc Termünk 77 m2 tükrös, parkettás terem. Terembérlési lehetőség a szabad időpontokban! fremstudio@gmail.com 06 30 693 2984 Részletek »
Bedő István (2016. március 3.)
Póló nyomtatás
Póló nyomtatás, pólónyomás igény esetén grafikai tervezéssel együtt. Magánszemélyek és céges megrendelők teljes körű kiszolgálása.Keresse weboldalunkat: http://polokeszites.hupont.hu/ Részletek »
Pólókésítés (2016. március 3.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében