Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Keresünk céltudatos embereket !
Keresünk céltudatos embereket, és biztosak vagyunk abban, hogy meg is találjuk a megfelelőket! Hogy Ön lesz az vagy valaki más? Hogy kiket keresünk? Akiknek széleskörű ismeretségük és nemzetközi kapcsolataik vannak. Mi nem kérünk pénzt, a pozitív hozzáállása kell! Azokat keressük, akik többet szeretnének kihozni az életükből, mint ami ma van benne. emberileg anyagilag szellemileg akiknek komoly céljaik vannak akik máshogyan élnének, mint most, ha annyi pénzük és idejük lenne, amennyit még most el sem mernek képzelni. akik biztonságban szeretnék tudni a saját és családjuk jelenét, de legfőképpen a jövőjét akik szeretnének többet, szebbet, jobbat a zsebükbe akik azzal a munkájukkal, amit ma végeznek, nem tudják elérni azt, amire vágynak. A jelentkezőket pályázat útján választjuk ki. Jelentkezni lehet pályázati anyaggal és önéletrajzzal. A pályázati anyagot e-mailben kérjük elküldeni a rozsabusiness@gmail.com címre. Részletek »
(2017. március 20.)
Területi képviselő, üzletkötő
Kávé termékek népszerűsítésére elhivatott kollégát keresünk. Jelentkezés emailen. A tárgy mezőbe "kávés távmunka" legyen feltüntetve. Részletek »
Striflerné Erzsébet (2017. március 17.)
Bizományos használt ruha értékesítés!
Nincs elég tőkéje, hogy használt ruhát árusítson, de lenne hozzá kedve?Bizományos értékesítésre kínálunk tavaszi-nyári, férfi, női gyerek használt ruhákat! Csak az eladott mennyiséget kell fizetnie, kéthetente árut cserélünk! Részletekért és feltételekért érdeklődjön a 06-30-337-5312-es számon, vagy e-mailben! Részletek »
Bizomanyosruha (2017. március 11.)
Lehetőség Kismamáknak,Anyukáknak
  Jó lenne a gyes/gyed után is otthon maradni? Szeretnéd a napi 8 óra helyett 2-3 órában megkeresni a fizetésed? Ráadásul a családod mellett? Igen, ez lehetséges! Képzeld el: Nem kell munkahelyre bejárni! Nyugodt, stressz mentes életed lehet! Több időt tölthetsz a családod mellett. Te osztod be a munkaidődet, senki nem kér számon semmit,  a magad ura lehetsz! Bármilyen kis településről dolgozhatsz, az internet segítségével ott lehetsz az egész világon!  Megválogathatod, kikkel akarsz együtt dolgozni!  Kreatívak lehetsz, úgy dolgozhatsz, ahogy jól érzed magad a munkádban. A bevételed a munkád szerint emelkedhet – nincs felső határa! Részletek »
Mező Evelin (2017. március 9.)
Legyél Szerkesztő!
Van kedvenc témaköre az interneten? Akár szívesen szerkesztene róla egy saját linkgyűjteményt? Ha igen vegyen részt akciónkban, igényeljen egy témakört és szerkessze meg saját linkgyűjteményét amivel részt vehet nyeremény akciónkban. Új szerkesztőink közt Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki. Jelentkezni és témakört igényelni a szerkesztéshez az alábbi linken tud: http://oldalad.hu/uj/lepes1/ Részletek »
(2017. február 14.)
FARMASI Kozmetikai-szépségápoló szerek
A Farmasi egy török kozmetikai cég. Világszerte ismert. Kiváló termékekkel rendelkezik. Mindenkinek ajánlom. Természetes alap anyagokkal készülő termékekről van szó Facebookozással pénzt is lehet keresni,nem csak elütni az időt??!! Otthon lévő anyukák,nyugdíjasok,fő- és mellék állást keresők jelentkezését várom akik: számitógép és internet használatával rendelkeznek,vannak álmaik,és tesznek is a megvalósításukért, olyan céghez szeretnének tartozni,mely 123 országban van jelen, és kiváló termékeket forgalmaz Nem vagy egyedül!! Tanácsadóink, szponzoraink teljes mértékben támogatnak, segítenek ha kéred. Szorgalmas munkával megszerezheted kiegészítő jövedelmedet! Kétkedve fogadod ezeket a sorokat? Megértelek! De ezt csak akkor tudod meg, ha nyitott vagy és megteszed az első lépést, nincs rizikófaktor, veszítenivalód sincs, de ha nem próbálod meg, nem is tudod felmérni a lehetőségeidet, kitartásodat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj priviben! Részletek »
(2017. február 11.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében