Az oldalon harmadik féltől származó cookie-kat (sütiket) használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Több információ

Bevétel az otthonodból
Te sem szeretsz fizetni azért, hogy pénzt keress? Itt nem kell. Úgy tudsz pénzt keresni, hogy nem kell embereket zaklatni, nem kell hálózatot építeni ha nem akarsz. Hogyan lehetséges ez? Kérlek most látogass el az alábbi webcímre és nézd meg: http://zstnet.com/go/vip-team Részletek »
Zoli (2016. február 8.)
Egy ajándék Neked
Elfogadsz tőlem egy ajándékot, amitől gazdagabbá válik az életed? 100$-t, amivel valós pénzt kapsz. Sokan álmodnak ilyen ajándékról világ szerte. Gyere és először vedd el a sajátodat, hogy Te is odaadhasd másoknak. Kérlek most látogass el az alábbi webcímre és szerezd meg az ajándékod: http://zstnet.com/go/vip Részletek »
Zoli (2016. február 5.)
Területi képviselő, üzletkötő
Kávé termékek népszerűsítésére elhivatott kollégát keresünk. Jelentkezés emailen. A tárgy mezőbe "kávés távmunka" legyen feltüntetve. Részletek »
Striflerné Erzsébet (2016. január 26.)
Távszervező asszisztens (200 000 Ft)
Szervező táv - munkatársat keresünk : Tanfolyamok, Tréningek szervezésére 100%-ban otthonról végezhető. Bevétel arányos kereset: a ráfordított időtől és rátermettségtől függően 80-400.000 Ft / hónap . Hosszútávú érdekeltségi rendszerrel. Alapkövetelmények: Profi Ms Office használat, skype, vakon gépelés, szervezési gyakorlat. Szabad munkabeosztás! Naponta minimum fél óra Skypolás a témavezetővel. Betanítás,Project asszisztens munkakör, annyit dolgozik amennyi időt rászán ill. amennyit keresni akar! 33 éve működő oktató cég 74 féle tanfolyam és tréning lehetőséggel. Jelentkezés: Szakmai Önéletrajzzal Email-cím: 99mandala@gmail.com Jelige: Állandó munka több évre! Részletek »
Bitter Ferenc (2015. november 16.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében