Franchise Partnereket keresünk (180 000 Ft)
A Dr Makkos Ingatlan Centrum a magyar ingatlanpiacon a legjobb megoldás azoknak a vállalkozóknak, akik azt a lehetőséget keresik, hogyan tudnának profitáló saját üzletet indítani ezen a területen, és dinamikusan fejlődő üzletágban szeretnék tőkéjüket kamatoztatni. Amit kínálunk: Teljes körű know-how átadás - mi már végigjártuk ezt az utat, ne rabolja kísérletezéssel drága idejét és pénzét. Kisebb kockázat - egy már jól működő üzleti modell alkalmazása. Nagy adatbázis Elismert név a piacon Fejlődési lehetőség Biztonság - egy rendszerhez tartozás védettsége Több mint 10.000 ingatlant tartalmazó adatbázis, melyhez minden partnerünk hozzáfér Ügyféligényekre kialakított szolgáltatási csomag Minden igényt kielégítő szolgáltatás Részletek »
(2014. november 19.)
Alom ceg alom jutalek Skype-on (50 000 Ft)
S NEM ÖRÜLET ITT A VALÓDI MUNKA MÉG SEM VESSZÜK ÉSZRE?!!! Dolgozz otthonról távmunkában! Ha már egyszer dolgozunk, akkor dolgozzunk, ott ahol mindenből a legjobbat kapod. Otthoni munkában másodállásban kizárólag interneten. További infó itt http://www.utasikerhez.hu/kapu/palika Skype:millopalika A fent leírtakon mindent részletesen megbeszélhetünk!!! ADJ EGY ESÉJT MAGADNAK, PROBÁLD KI MENNI FOG!!! EZ AZ AMI MINDENRE MEGOLDÁS LEHET!!! Részletek »
palmillo (2014. november 19.)
Területi Igazgatókat keresünk ! Kiemelt
Közép-Európa ( Magyarország, Románia, Szlovákia, Ukrajna , Szlovénia, Horvátország, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira. Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot biztosítunk. Amit kínálunk: Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot adunk. Bérezés, juttatások: Kiemelkedően magas jutalékot biztosítunk. Akiket keresünk: Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, vállalkozásokkal. Főbb területek: Árualap és szabad gyártói kapacitás felkutatása, nemzetközi anyagos és bérmunka kihelyezése. Főleg a fémipar - faipar - építőipar - élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint a beruházás, export-import, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában Részletek »
Intercontact Marketing Network Kft (2014. szeptember 1.)
Értékesíts saját webáruházadból ingyen
Értékesíts saját webáruházadból azonnali jutalékért. Ha unod már,hogy csak fillérekért dolgozol. Kapsz egy saját webáruházat, melynek az éves díja majd a jutalékodból kerül levonásra. Vagyis úgy kezdhetsz el dolgozni, hogy nem kell befektetned semmit. Részletek »
(2014. augusztus 9.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében