Minőségi üzletkötőket keresünk !
Folyamatosan keresünk megbízható és szorgalmas üzletkötőket ! Az Intercontact Kft 24 éve működik, fő célja az üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése a magyar gazdaság szereplői számára. Főleg a fémipar, faipar, építőipar, élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint az export-import, beruházás, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában. Kiemelten fontos tevékenysége a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás. További információ a honlapunkon található. http://www.intercontact.hu Részletek »
Intercontact Kft (ma 13:24)
Zseniális
Az egyik legzseniálisabb üzlet ma Magyarországon! Az üzlet háttere online könyvkereskedés. Részvétel egyszeri 2.5€(750Ft)! Magyar prezi: http://youtu.be/nAWpIRkDEIE Itt tudsz regisztrálni:www.3upnext.eu/becike521 Részletek »
bcike52 (tegnap 12:34)
Munkalehetőség céges autóval!
Agilis, pozitív gondolkodású munkatársakat keresünk természetes növényi eredetű vitaminok és étrend kiegészítők forgalmazására. Teljesítményarányos jövedelem, minden 4.hónapban külön juttatás, 13. havi fizetés, céges autó (teljesítménytől függően Skoda, Peugeot, Audi) amit 5 év után 50-ezerért megvásárolhat. A munka végezhető fő- vagy mellék állásban is. Ha szeretne egy sikeres csapat aktív tagjaként dolgozni várjuk jelentkezését! E-mailben küldje el elérhetőségeit és keresni fogjuk! Részletek »
Demeter István (2014. július 11.)
Értékesítőket, tanácsadókat keresek
Értékesítőket, tanácsadókat keresek - Pécsett, - országosan - és az uniós országokból is! Feltétel 18. életévet betöltött személy Feladat: 1. Értékesítés 2. Termékek tesztelése. 3. Tanácsadás Elvárás: • Lehetőleg, kereskedelemben, üzletkötésben szerzett gyakorlat, de nem feltétel. Előny, de nem feltétel • alternatív gyógymódok ismerete • Gyógynövények ismerete Jó ha, van vállalkozói jogviszony, de ez se feltétel Olyan emberek jelentkezését várom, akik kitartó és szorgalmas munkával, szeretnének jövedelemhez jutni és tesznek is érte, hogy elérjék céljaikat. Nem helyhez kötött munka, más megyéből is várok jelentkezőket. A jelentkező kérem pár sorban emailben, mutatkozzon be, hogy mi motiválja. miért jelentkezik hozzánk, milyen tapasztalatai vannak. Részletek »
(2014. április 30.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében