Internetes foglalkozás
Kiemelkedően jövedelmező internetes tevékenység. Kötetlenül könnyen elsajátítható munkavégzés. Elvárások: Számítógép annak alapfok ismerete. Internet kapcsolat. Pozitív beállítottság , nyitottság. Nyújtunk: Betanuláshoz segítséget. Eredmény centrikus kiemelkedő jövedelmet. Kötetlen foglalkozást, amely végezhető fő- vagy mellék- tevékenységként. Illetve önálló vállalkozásként. Napi 2-8 óra elfoglaltságot. Jelentkezni a megadott e-mail címen lehet. Részletek »
Mészáros Magdolna (ma 17:36)
Minőségi üzletkötőket keresünk !
Folyamatosan keresünk megbízható és szorgalmas üzletkötőket ! Az Intercontact Kft 24 éve működik, fő célja az üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése a magyar gazdaság szereplői számára. Főleg a fémipar, faipar, építőipar, élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint az export-import, beruházás, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában. Kiemelten fontos tevékenysége a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás. További információ a honlapunkon található. http://www.intercontact.hu Részletek »
Intercontact Kft (tegnap 10:33)
Telefonos értékesítőket keresünk (200 000 Ft)
Nem szükséges képzettség, csak az, hogy jól kommunikáljon. Cégek jelentkezését is várjuk. Az egyébként könnyen értékesítendő szolgáltatás díja 10.000Ft+Áfa. A legelső 10 megrendelésből 2.500Ft+Áfa/darab jutalékot adunk; majd a 11.-től kezdődően nettó 4.000-et. Van olyan munkatársunk, aki naponta akár 3-4 üzletet is köt. De Ön kössön csak napi kettőt, az is havi 160.000Ft nettót jelent. Ha egyelőre csak érdeklődik, írjon emailt: operator@next-it.hu Ha jelentkezik is, adja meg a telefonszámát is. Részletek »
Telefonos Értékesítő (2014. augusztus 12.)
Értékesíts saját webáruházadból ingyen
Értékesíts saját webáruházadból azonnali jutalékért. Ha unod már,hogy csak fillérekért dolgozol. Kapsz egy saját webáruházat, melynek az éves díja majd a jutalékodból kerül levonásra. Vagyis úgy kezdhetsz el dolgozni, hogy nem kell befektetned semmit. Részletek »
(2014. augusztus 9.)
Munkalehetőség céges autóval!
Agilis, pozitív gondolkodású munkatársakat keresünk természetes növényi eredetű vitaminok és étrend kiegészítők forgalmazására. Teljesítményarányos jövedelem, minden 4.hónapban külön juttatás, 13. havi fizetés, céges autó (teljesítménytől függően Skoda, Peugeot, Audi) amit 5 év után 50-ezerért megvásárolhat. A munka végezhető fő- vagy mellék állásban is. Ha szeretne egy sikeres csapat aktív tagjaként dolgozni várjuk jelentkezését! E-mailben küldje el elérhetőségeit és keresni fogjuk! Részletek »
Demeter István (2014. augusztus 8.)
Szebb is lehet az életed (5000 Ft)
Fizetéstől, fizetésig…..avagy Hogyan termeljünk plusz profitot egy élhetőbb élet reményében, kezdetben másodállásban, később akár főállásban is! Egy komoly, sok éves múlttal rendelkező vállalat és segítő munkatársak várják, hogy csatlakozz,és megvalósítsd álmaidat! Minimális befektetéssel és napi néhány órás munkával elérheted a gondtalanabb, egészségesebb életet, amire vágysz ! További információkat itt találsz:http://www.penzteremtesotthonrol.blogspot.hu/ Részletek »
Baksa Vera (2014. augusztus 8.)
Zseniális
Az egyik legzseniálisabb üzlet ma Magyarországon! Az üzlet háttere online könyvkereskedés. Részvétel egyszeri 2.5€(750Ft)! Magyar prezi: http://youtu.be/nAWpIRkDEIE Itt tudsz regisztrálni:www.3upnext.eu/becike521 Részletek »
bcike52 (2014. július 23.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében