Szolgáltatással mások egészségéért
Egészségügyi végzettséggel rendelkezők előnyben, de elhivatottsággal megtanulható, fontos a kommunikációs képesség, előny a számtógép és az internetelérhetőség. Kitartással, tanulással és elhivatottséggal szép eredmények elérhetők. Kezdetben kiegészítés, majd később havi jövedelem is kialakulhat. -- Részletek »
(2015. március 4.)
Egészísd ki a Fizetésed!
Egy biztonságos és hosszútávú másodállás kínálunk, amiből gondolom Neked is jól jön egy kis plussz pénz a fizetésed mellé. Mennyi a fizetés? Nos a fizetés jutalékarányos, ami a termék értékesítése után kapd meg a bankszámládra. Havi 200-300$ vagy ha semmit sem keresel, csakis tőled függ, hogy mennyit vagy hajlandó belefektetni és dolgozni. Ezért csak olyanok jöjjenek, akik tényleg aktívan akarnak dolgozni nálunk. Nálunk elbocsátás NINCS! Mi a munka? Marketing, értékesítés, napi 3-4 óra munkabefektetés és ami a legfontosabb a Tanulás. Ingyenes Tanfolyamot biztosítunk a pályakezdőknek, ahol megtanulhatod a alapokat és tapasztalatot is szerezhetsz ebben a szakmában. Ha érdeklődni szeretnél, akkor iratkozz fel (a feliratkozásodat meg kell erősítened): http://jage.shost.club Részletek »
Patka Jácint Gergő (2015. január 18.)
Munkahelyeket teremtünk
Szügséged van egy másodállásra, ami plusz bevételhez vezet? Ki szeretnéd egészíteni a fizetésed? Akkor itt a lehetőség, hogy te is elkezdj velünk dolgozni saját időbeosztásban. Nálunk Te döntöd el a munkameneted, Te parancsolsz saját magadnak és csak Te szabod meg a saját fizetésed. Gyere és próbáld ki magad! Jelentkezz az ingyenes tanfolyamra és először nézz bele az üzleti életünkbe. Szeretettel várjuk a jelentkezőket a következő weboldalon: http://jage.shost.club Részletek »
Patka Jácint Gergő (2015. január 2.)

Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében