Idősgondozás Einstein szülővárosában (380 000 Ft)
Gondozónőt keresünk egy idős hölgyhöz Ulmba. A hölgy 89 éves, 50kg, 165cm, egyedül érzi magát, demens, mozgásképes, inkontinens, éjjeli gondozást nem igényel. Időtartam: 3 hó Kezdés: 2014.10.27 Hely: Ulm -karácsonyi bónusz 100 euró -a további fizetési feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken Elvárások: társalgási szintű német nyelvtudás gondozói tapasztalat ingyenes regisztráció társaságunknál Regisztráció: Az állásajánlatokkal csak a regisztrált jelentkezőket keressük meg. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Részletek »
Sunset Blvd. (ma 17:25)
Hentes állás Németországban
Németországi munkavégzésre keresünk gyakorlott HENTESEKET sertéscomb szalagra Elvárások: húsipari végzettség húsipari munkatapasztalat Amit kínálunk: megbízható, jól szervezett munkahelyet egész évben folyamatos munkavégzés lehetőségét kiemelkedő kereseti lehetőséget Fényképes önéletrajzát a hus.uzem@freemail.hu címre várjuk. Részletek »
Húsipari Cég (ma 09:59)
Húsipari betanított szalagmunka
Szalagmunkára keresünk betanított munkásokat, húsfeldolgozó folyamatokra, németországi húsüzembe. A betanulást biztosítjuk, nyelvtudás nem szükséges. Jelentkezés: husfeldolgozas@postafiok.hu címre kérünk fényképes önéletrajzot küldeni. Részletek »
Húsipari Cég (ma 09:56)
Húsipari betanított munkásokat keresünk
Húsipari gyakorlattal rendelkező betanított munkásokat keresünk németországi húsfeldolgozó szalagmunkára Munkavégzés helye: Németország Jelentkezés feltételei: húsiparban szerzett munkatapasztalat precíz, pontos munkavégzés Fényképes önéletrajzát a jelentkezes.husipar@gmail.com címre várjuk. Részletek »
Húsipari Cég (ma 09:56)
Gyakorlott csontozókat keresünk
Gyakorlattal rendelkező CSONTOZÓKAT keresünk sertéscomb-szalagra (NÉMETORSZÁG) Munkaterület: sertéscomb és -csülök csontozás Feltételek: szakirányú végzettség combcsontozásban szerzett tapasztalat jó fizikum, terhelhetőség, rugalmasság hajlandóság hosszabb külföldi tartózkodásra (Németország) Jelentkezés: fényképes önéletrajz küldésével a csontozo@postafiok.hu címre Részletek »
Húsipari Cég (ma 09:56)
Idősgondozás az Ammersee-nél
Gondozói állást kínálunk az Ammersee mellett, Schondorfban egy idős hölgynél, akinek agyvérzése volt, magassága 165cm, 95kg, bottal közlekedik, nem inkontinens, időskori gyengesége van. Időtartam: 3 hó Kezdés: 2014.11.6 Hely: Schondorf -karácsonyi bónusz 131 euró Elvárások: társalgási szintű német nyelvtudás gondozói tapasztalat ingyenes regisztráció társaságunknál Regisztráció: Az állásajánlatokkal csak a regisztrált jelentkezőket keressük meg. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ne felejtse el feltüntetni telefonos elérhetőségét, hogy minél hamarabb felvehessük a kapcsolatot és megtaláljuk Önnek a megfelelő állást. Amit kínálunk: stabil és rendszeres jövedelem 1-3 havi váltások, egy hónapos fizetett szabadság pozíció kiválasztása saját igényeknek megfelelően Részletek »
Sunset Blvd. (2014. október 17.)
Szállodai takaritás kulfoldon
Az E​U területére piacképes fizetéssel keresünk külföldi ügyfeleink számára dolgozókat. Szállással nyelvtudás nélkül is. Széleskörű munkaválasztékot találhat a TAKARÍTÁSTÓL a szakmunkákig. Nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény. Leginkább Ausztriába-Németországba, és Angliába-Írországba vannak munkák. Kiadvánnyal és Ingyenes Ügyintézéssel. ​Érdeklődni : 0670-7779209 ​bferenc68@gmail.com​ Részletek »
Balog Ferenc (2014. október 16.)
Gépjárművezetőt silós tartályos autóra
Azonnali kezdéssel keresünk gyakorlott, megbízható gépjárművezetőt silós tartályos autóra német partnercégünk részére. A cég telephelye Baden Württemberg tartományban található. Hosszú távú munkalehetőség! Feladatok: - silós szerelvények biztonságos kezelése europai távolsági közlekedésben, - granulátum szállítása. Elvárások: - C1-es német nyelvtudás (ennek hiánya kizáró ok), - C/CE kategóriás jogosítvány, - érvényes digitális sofőr kártya, - silós tapasztalat. Előny: - ADR Kínálat: - europai turák, főként német-spanyol viszonylatokban, - átlag feletti bérezés (havi fix + napi dij), - 13. és 14.havi fizetés, - ingyenes továbbképzés. Jelentkezni lehet fényképes német és magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal. Csak Magyar nyelven írott jelentkezést/önéletrajzot/motivációs levelet nem ál Részletek »
Personalrekruter (2014. október 15.)
Németországi idősgondozó
ÁPOLÓ-i végzettséggel és A2, B1 és B2 német nyelvtudással IDŐSOTTHONOK-ba keresünk IDŐSGONDOZÓ-kat. Munkaszerződés direkt a német munkáltatóval. Közvetítési költség nincs. Német Munka Kft - Iroda: 06/82-898-306 Magyar mobil: 06/30-9560-984 vagy Német mobil: 0049/151-6656-6269 Jelentkezni a weboldalunkon lehet: http://www.nemetmunka.hu/index.php/regisztracio Részletek »
Német Munka Kft (2014. október 14.)
Tegyük jobbá a világot!
Szeretnél egy olyan nemzetközi csapat tagja lenni, akik hivatásuknak tekintik a fejlődő országok támogatását? Csatlakozz a “Fejlesztési Tanácsadók Akcióban”nevű csapathoz, mely minden év augusztus 1-én indul! A program felépítése: - 6 hónapos képzés és felkészülés az önkéntes munkára - 6 hónap önkéntes munka valamely projektben Afrikában, vagy Indiában - 2 hónap beszámoló időszak, azaz Camp Future Együttműködünk a Humana People to People-lel, melynek 12 afrikai országban valamint Indiában vannak projektjei. A következő projektek közül választhatsz: - Gyermekek és felnőttek oktatása - Fiatalok szakiskolákban való képzése - Környezetvédelmi és vízügyi projektek kivitelezése - Élelmiszergazdálkodás fejlesztése - Egészségügyi kampányok szervezése és megvalósítása Nincs szükség korábbi tapasztalatra vagy képesítésre. További információkért és a jelentkezési lapért vedd fel velem a kapcsolatot! Részletek »
Endre Flóra (2014. október 13.)
Tanulj segíteni, segíts tanulni!
Az élet egy könyv, melyből 1 oldalt ismerhetsz meg, ha nem vállalkozol az utazásra! Kezdési időpont: 2015. május Szeretnél különböző nemzetiségű, más-más háttérrel rendelkező Önkéntessel együttműködve segíteni a világ jobbá-, élhetőbbé tételében? Meg szeretnéd ismerni önmagad Afrika és India kultúráján keresztül? Amennyiben a fenti kérdésekre a válaszod: IGEN! – akkor köztünk a helyed! A program felépítése: - 6 hónapos tanulmányok nemzetközi kapcsolatokról. Felkészülés és tréning a trióddal a projektre - 6 hónapos önkéntes munka Afrikában vagy Indiában - 6 hónapos tanulás és vizsgák az A-oklevél megszerzéséért Ami szükségeltetik: 18. életév betöltése, befejezett középiskolai tanulmányok, EU-s útlevél, rugalmasság és nagyfokú alkalmazkodó képesség, és ami a legfontosabb: Állj készen egy óriási változásra! Várom mielőbbi jelentkezésedet! Részletek »
Endre Flóra (2014. október 13.)
Utazz tanulva, tanulj utazva!
Amíg egyedül vagy a világ befolyásol téged – de együtt élhetőbbé tudjuk tenni a világot! Kezdési időpont: 2015. február - Szeretnéd az iskolában tanultakat a gyakorlatba átültetni és kilépni a Való Világba? - Szeretnéd a Való Világot a fejlődő országok lakosainak szemüvegén keresztül szemlélni? - Készen állsz egy újfajta tanulási módszer elsajátítására? Csatlakozz a CICD a 3. világ fejlődését elősegítő programjához, mely izgalmas gyakorlati oktatást és óriási kalandot kínál! A program magában foglalja az A-oklevél megszerzésének lehetőségét a mozambiki One World Egyetem levelező képzésén. Amit érdemes tudni a csapatról: - tanulmányozzuk, megismerjük a nemzetközi helyzetet - 3 hónapos szárazföldi utazás a célországba - 6 hónap önkéntes szolgálat a fejlődő országokban - kapcsolódj egy sok nemzetből álló közösséghez! Izgalmasan hangzik, igaz? Ha szeretnél többet megtudni minderről, vedd fel velem a kapcsolatot! Részletek »
Endre Flóra (2014. október 13.)
Idősgondozás München közelében
Gondozónőt keresünk 87 éves hölgyhöz (160cm, 65kg) Rechtmehringbe. A hölgy ápolási szintje 1, enyhe demenciája és csontkopása van, járókerettel, ill. segítséggel mozgásképes, de vigyázni kell, el ne essen. Időtartam: 3 hó Kezdés: 2014.10.17 Hely: Rechtmehring (Münchentől 49 km) Fizetés: -Ünnepek alatt karácsonyi bónusz fizetés a további fizetési feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken Elvárások: társalgási szintű német nyelvtudás gondozói tapasztalat ingyenes regisztráció társaságunknál Regisztráció: Az állásajánlatokkal csak a regisztrált jelentkezőket keressük meg. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ne felejtse el feltüntetni telefonos elérhetőségét, hogy minél hamarabb felvehessük a kapcsolatot és megtaláljuk Önnek a megfelelő állást. Részletek »
Sunset Blvd. (2014. október 10.)
Németországi idősgondozás
A SUNSET Blvd. Társaság ügyes gondozónőket és gondozókat keres Németországba. Amit kínálunk: stabil és rendszeres jövedelem 1-3 havi váltások, egy hónapos fizetett szabadság pozíció kiválasztása saját igényeknek megfelelően munka biztosítása azonnal, közvetítői díjak nélkül segítségnyújtás bármilyen helyzetben a kiutazás teljes ideje alatt áttekintés a német munkapiacon Elvárások: társalgási szintű német nyelvtudás gondozói tapasztalat ingyenes regisztráció társaságunknál Ingyenes regisztráció: Az állásajánlatokkal csak a regisztrált jelentkezőket keressük meg. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ne felejtse el feltüntetni telefonos elérhetőségét, hogy minél hamarabb felvehessük a kapcsolatot és megtaláljuk Önnek a megfelelő állást. MÁR 10 ÉVE ITT VAGYUNK ÖNÖKNEK! Részletek »
Sunset Blvd. (2014. október 8.)
Szakorvosi állások Svédországban
50 év alatti szakorvosokat keresünk dél-svédországi pozícióba, minimum 2-3 év időtartamra. Nagy tapasztalattal, svéd háttérrel és maximális diszkrécióval tudunk Önnek állást kínálni. A jelentkezők teljeskörű támogatásban részesülnek: budapesti szuperintenzív tanfolyam magas ösztöndíjjal, vidékieknek bérelt lakás, kiutazási segítség, hivatalos ügyintézésben való teljes közreműködés, stb. Kérjük angol önéletrajzát küldje el az info@orvosallasok.hu címre! Részletek »
(2014. október 3.)

1 2 3 4 Következő oldal »
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében