Idősgondozónők / gondozók
Gondozónőket és gondozókat keresünk Németországba idősgondozói állásra. Feltételek: legalább erős alapszintű német nyelv és tapasztalat a gondozásban Amit kínálunk:  stabil és rendszeres jövedelem  1-3 havi váltások, egy hónapos fizetett szabadság  pozíció kiválasztása saját igényeknek megfelelően  munka biztosítása azonnal, közvetítői díjak nélkül  segítségnyújtás bármilyen helyzetben a kiutazás teljes ideje alatt  áttekintés a német munkapiacon Válassza ki még ma az Önnek megfelelő helyet: http://hu.sunset24.eu/ponuky SunSet Blvd. s.r.o. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (tegnap 11:25)
Csontozókat keresünk Németországba
Csontozó pozícióba keresünk munkavállalókat. Az állás betöltéséhez szükséges sertés comb csontozásában szerzett tapasztalat. Munkavégzés helye: Németország Nyelvtudás nem szükséges. Stabil, megbízható munkahelyet és kiemelt kereseti lehetőséget kínálunk. Magyar nyelvű önéletrajzát a jelentkezes.csontozas@postafiok.hu e-mail címre várjuk. Részletek »
Húsipari Cég (2014. december 16.)
Munkalehetőség németországi húsüzemben
Németországban lévő húsfeldolgozó üzembe betanított munkásokat keresünk. A munkavégzéshez szükséges a terhelhetőség, jó fizikum, szorgalmas és kitartó munkavégzés. Amit cégünk biztosít: - magas kereseti lehetőség - munkafolyamatok betanítása - cégünk által szervezett kiutazás - teljes körű ügyintézés Jelentkezni lehet önéletrajz küldésével: husipariceg@gmail.com Részletek »
Húsipari Cég (2014. december 16.)
Hentes állás Németországban
Álláslehetőséget kínálunk szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező henteseknek Észak-Németország több városában. Feladat: sertés comb csontozás és megmunkálás Hosszú távú munkalehetőséget és magas bérezést kínálunk. A munkakör betöltéséhez német nyelvtudás nem feltétel. Kérem, küldje el szakmai önéletrajzát a hentesmunka@mailbox.hu e-mail címre. Részletek »
Húsipari Cég (2014. december 16.)
Idősgondozás Kölnben, karácsonyi bónusz
Gondozónőt keresünk egy 83 éves, (156cm,55kg) hölgyhöz, aki mozgásképes, enyhe demenciája van, időnként apatikus. Kezdés: 2014.12.19 -karácsonyi bónusz 116 euró + fizetett szabadság Elvárások: -legalább erős alapszintű német nyelvtudás -gondozói tapasztalat Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu/reg Ne felejtse el feltüntetni telefonos elérhetőségét, hogy minél hamarabb felvehessük a kapcsolatot. Részletek »
Sunset Blvd. (2014. december 5.)
Angol nyelvű állásinterjú felkészítés (5800 Ft)
ANGOL ÉS MAGYAR NYELVÛ ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTÉS Hatékony angol és magyar nyelvû állásinterjú felkészítés üzletembertõl Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetõi, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvû fõiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintû pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség. Komplett, ingyenes, személyre szabott álláskeresõ csomag. Kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR interjúk és szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu Skype: managerconsulting Felkészítési módszer, részletek, árak és elérhetõség: http://allasinterjuk.weebly.com Részletek »
Dr. Simonovits István (2014. november 26.)
Idősgondozó egy zongorista hölgyhöz
Megbízható és empatikus gondozónőt keresünk egy 87 éves (167cm,52kg) hölgyhöz Bielefeldbe. A hölgy egyedül él, időskori gyengeségben szenved, kezdődő demenciája van, mozgásképes, zongorázik – motivációra van szüksége. A házban van internet. Kezdés: 2014.11.28 További részletek a pozícióról: http://hu.sunset24.eu/detailponuky-6884 Feltételek: társalgási szintű német nyelv és gondozói tapasztalat. SunSet Blvd. s.r.o. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (2014. november 24.)
Gondozókat keresünk Angliába
Gondozónőket, gondozókat keresünk idős, beteg emberek otthoni ápolására Munkavégzés: London - Surrey Feladat: A gondozók beosztás alapján az otthonukban látogatják meg az idős embereket és nyújtanak segítséget a mindennapi teendőkben. Jelentkezés: kizárólag angol nyelvű önéletrajzzal! A további részletek email-ben. Email: idosgondozas.london@gmail.com Tel.: +36-70/385-2908 Részletek »
Lintaller Katalin (2014. november 23.)
Külföldi munka lehetoseg.
Cégünk egyéb EU ország területére piacképes fizetéssel keres külföldi ügyfeleink számára dolgozókat. Szak és segédmunkásokat ,TÖBBFÉLE Hosszútávú hivatalosan bejelentett munkákra​ Szállás megoldott​ ​ Nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény. Kiadvánnyal és Ingyenes Ügyintézéssel. ​Érdeklődni : Balog Ferenc bfgettingrich@gmail.com Részletek »
Balog Ferenc (2014. november 19.)
Idősgondozók / gondozónők
Kedves gondozónőket és gondozókat keresünk Németországba idősgondozói állásra. Feltételek: társalgási szintű német nyelv és gondozói tapasztalat. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (2014. november 13.)
Idősgondozói állás Düsseldorf mellett
Gondozónőt keresünk egy 70 éves (168cm,60kg) hölgyhöz, a Düsseldorf melletti Meerbusch városba. A hölgy tolószéket és járókeretet használ, agyvérzése volt, ápolási lépcső 2. Karácsonyi bónusz 112,5 euró. További részletek a pozícióról: http://hu.sunset24.eu/detailponuky-6747 Feltételek: társalgási szintű német nyelv és gondozói tapasztalat. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. SunSet Blvd. s.r.o. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (2014. november 11.)
Marketing Gyakornok Kínában
Jelentkezz most gyakornoknak a marketing szakterületén több 600 partner vállalatunk valamelyikénél Sanghaj, Peking vagy Sencsen városába. Színesítsd önéletrajzod a CRCC Asia China Internship Programjával. Az év bármely hónapban van indulási lehetőség! Olyan motivált jelenleg is tanuló, vagy akár már végzett hallgatókat keresünk, akik örömmel színesítenék tanulmányi és szakmai karrierjüket és önéletrajzukat egy nemzetközi szakmai tapasztalattal. A jelentkezéshez elengedhetetlen, hogy folyékonyan beszélj angolul (B2) A gyakornokok a marketing különféle területein szerezhetnek mélyreható tapasztalatot és ismerkedhetnek meg ezzel egy időben a kínai üzleti kultúrával. Ha kérdésed van, vagy további információt szeretnél, írj a hungary@crccasia.com -ra, vagy látogass el a www.crccasia.com oldalra. Részletek »
CRCC Asia (2014. november 11.)
Ápoló, idősgondozó munka Németroszágban
Németországba, Frankfurt am Main 50 km-es körzetébe keresünk idősgondozói munkára tapasztalt jelentkezőket, férfiakat, hölgyeket egyaránt. Szakmai végzettség, valamint német alapfokú nyelvtudás szükséges. Amit biztosítunk: határozatlan idejű munkaszerződés -kórházakban, idősotthonokban való foglalkoztatás - egyéni igényekre szabott, rugalmas munkaidőbeosztás -egy lelkes kontakszemély a csapatunkból, aki munkaidőn kívül is az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését a ungarn@aventic.de e-mail címen. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)
Csőszerelő, hegesztő munka Németország
Németországba keresünk szakmunkásokat csőszerelő és hegesztő végzettséggel. A munkavégzés egész Németországra kiterjed, az elszállásolás olcsóbb panziókban van megoldva. A szállás és étkezés költségét a munkáltató adómentes juttatásként, átalánydíjban téríti meg. Amennyiben ismeri a szakmai német nyelvet, úgy önéletrajzát mielöbb várjuk az Ungarn@aventic.de e-mail címre. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)
Víz-, gáz- fűtésszerelő munka
Németországba keresünk szakmunkásokat vízvezeték és fűtésszerelői végzettséggel. A munkavégzés egész Németországra kiterjed, az elszállásolás olcsóbb panziókban van megoldva. A szállás és étkezés költségét a munkáltató adómentes juttatásként, átalánydíjban téríti meg. Amennyiben ismeri a szakmai német nyelvet, úgy önéletrajzát mielöbb várjuk az Ungarn@aventic.de e-mail címre. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)

1 2 3 4 Következő oldal »
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében