Csontozókat keresünk Németországba
Csontozó pozícióba keresünk munkavállalókat. Az állás betöltéséhez szükséges sertés comb csontozásában szerzett tapasztalat. Munkavégzés helye: Németország Nyelvtudás nem szükséges. Stabil, megbízható munkahelyet és kiemelt kereseti lehetőséget kínálunk. Magyar nyelvű önéletrajzát a jelentkezes.csontozas@postafiok.hu e-mail címre várjuk. Részletek »
Húsipari Cég (2014. november 21.)
Húsipari betanított szalagmunka
Németországban lévő húsfeldolgozó üzembe betanított munkásokat keresünk. A munkavégzéshez szükséges a terhelhetőség, jó fizikum, szorgalmas és kitartó munkavégzés. Amit cégünk biztosít: - magas kereseti lehetőség - munkafolyamatok betanítása - cégünk által szervezett kiutazás - teljes körű ügyintézés Jelentkezni lehet önéletrajz küldésével: husipariceg@gmail.com Részletek »
Húsipari Cég (2014. november 21.)
Henteseket keresünk Németországba
Álláslehetőséget kínálunk szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező henteseknek Észak-Németország több városában. Feladat: sertés comb csontozás és megmunkálás Hosszú távú munkalehetőséget és magas bérezést kínálunk. A munkakör betöltéséhez német nyelvtudás nem feltétel. Kérem, küldje el szakmai önéletrajzát a hentesmunka@mailbox.hu e-mail címre. Részletek »
Húsipari Cég (2014. november 21.)
Külföldi munka lehetoseg.
Cégünk egyéb EU ország területére piacképes fizetéssel keres külföldi ügyfeleink számára dolgozókat. Szak és segédmunkásokat ,TÖBBFÉLE Hosszútávú hivatalosan bejelentett munkákra​ Szállás megoldott​ ​ Nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény. Kiadvánnyal és Ingyenes Ügyintézéssel. ​Érdeklődni : Balog Ferenc bfgettingrich@gmail.com Részletek »
Balog Ferenc (2014. november 19.)
Takaritás mosogatás Kulfoldon.
Cégünk az EU-s Országok területen ​,konyhai kisegítő, mosogató, takarító, szobalány, szobafiú, gyári betanított (csomagolás, raktárosi), mezőgazdasági, építőipari, állásajánlatokat kínál Angliai Cégünk kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! 18-65 éves korig Jelentkezés kizárólag e-mailen keresztül : bferenc68@gmail.com Részletek »
Balog Ferenc (2014. november 17.)
Ausztriai munkalehetőség!
Ausztria területén keresek sürgősen, és azonnali munka kezdéssel munka lehetőséget, illetve biztos munkát a vendéglátó ipar / mosogató, konyhai kisegítő, szobalány /, gyári, vagy a kertészeti-élelmiszer ipar munka területén / segéd-és betanított / munkakörben, haladó, vagy esetlegesen német nyelvismeret nélkül is. Minden segítséget nagyon szívesen fogadok az ipsicsandi@gmail.com e-mail címen, melyet előre is köszönök. Részletek »
(2014. november 16.)
Idősgondozók / gondozónők
Kedves gondozónőket és gondozókat keresünk Németországba idősgondozói állásra. Feltételek: társalgási szintű német nyelv és gondozói tapasztalat. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (2014. november 13.)
Idősgondozói állás Düsseldorf mellett
Gondozónőt keresünk egy 70 éves (168cm,60kg) hölgyhöz, a Düsseldorf melletti Meerbusch városba. A hölgy tolószéket és járókeretet használ, agyvérzése volt, ápolási lépcső 2. Karácsonyi bónusz 112,5 euró. További részletek a pozícióról: http://hu.sunset24.eu/detailponuky-6747 Feltételek: társalgási szintű német nyelv és gondozói tapasztalat. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. SunSet Blvd. s.r.o. Tel.: +421268299999 Email: info.hu@sunset24.eu Web: hu.sunset24.eu Részletek »
Sunset Blvd. (2014. november 11.)
Marketing Gyakornok Kínában
Jelentkezz most gyakornoknak a marketing szakterületén több 600 partner vállalatunk valamelyikénél Sanghaj, Peking vagy Sencsen városába. Színesítsd önéletrajzod a CRCC Asia China Internship Programjával. Az év bármely hónapban van indulási lehetőség! Olyan motivált jelenleg is tanuló, vagy akár már végzett hallgatókat keresünk, akik örömmel színesítenék tanulmányi és szakmai karrierjüket és önéletrajzukat egy nemzetközi szakmai tapasztalattal. A jelentkezéshez elengedhetetlen, hogy folyékonyan beszélj angolul (B2) A gyakornokok a marketing különféle területein szerezhetnek mélyreható tapasztalatot és ismerkedhetnek meg ezzel egy időben a kínai üzleti kultúrával. Ha kérdésed van, vagy további információt szeretnél, írj a hungary@crccasia.com -ra, vagy látogass el a www.crccasia.com oldalra. Részletek »
CRCC Asia (2014. november 11.)
Ápoló, idősgondozó munka Németroszágban
Németországba, Frankfurt am Main 50 km-es körzetébe keresünk idősgondozói munkára tapasztalt jelentkezőket, férfiakat, hölgyeket egyaránt. Szakmai végzettség, valamint német alapfokú nyelvtudás szükséges. Amit biztosítunk: határozatlan idejű munkaszerződés -kórházakban, idősotthonokban való foglalkoztatás - egyéni igényekre szabott, rugalmas munkaidőbeosztás -egy lelkes kontakszemély a csapatunkból, aki munkaidőn kívül is az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését a ungarn@aventic.de e-mail címen. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)
Csőszerelő, hegesztő munka Németország
Németországba keresünk szakmunkásokat csőszerelő és hegesztő végzettséggel. A munkavégzés egész Németországra kiterjed, az elszállásolás olcsóbb panziókban van megoldva. A szállás és étkezés költségét a munkáltató adómentes juttatásként, átalánydíjban téríti meg. Amennyiben ismeri a szakmai német nyelvet, úgy önéletrajzát mielöbb várjuk az Ungarn@aventic.de e-mail címre. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)
Víz-, gáz- fűtésszerelő munka
Németországba keresünk szakmunkásokat vízvezeték és fűtésszerelői végzettséggel. A munkavégzés egész Németországra kiterjed, az elszállásolás olcsóbb panziókban van megoldva. A szállás és étkezés költségét a munkáltató adómentes juttatásként, átalánydíjban téríti meg. Amennyiben ismeri a szakmai német nyelvet, úgy önéletrajzát mielöbb várjuk az Ungarn@aventic.de e-mail címre. Részletek »
Aventic GmbH (2014. november 4.)
Angol nyelvű állásinterjú felkészítés (5800 Ft)
ANGOL ÉS MAGYAR NYELVÛ ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTÉS Hatékony angol és magyar nyelvû állásinterjú felkészítés üzletembertõl Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetõi, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvû fõiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintû pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség. Komplett, ingyenes, személyre szabott álláskeresõ csomag. Kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR interjúk és szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu Skype: managerconsulting Felkészítési módszer, részletek, árak és elérhetõség: http://allasinterjuk.weebly.com Részletek »
Dr. Simonovits István (2014. október 28.)
Idősgondozás a Bajor Alpokban
Gondozónőt keresünk egy 80 éves hölgyhöz a Tegernsee mentén fekvő Rottach-Egern községbe. A hölgy 47 kg, 165 cm, kórházi kezelés után legyengült, rákban és depresszióban szenved. Éjszakai gondozás időnként. Időtartam: 3 hó Kezdés: 2014.11.6 Hely: Rottach-Egern (Münchentől kb.60 km) -karácsonyi bónusz 126 euró -a további fizetési feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken Elvárások:  társalgási szintű német nyelvtudás  gondozói tapasztalat  ingyenes regisztráció társaságunknál Regisztráció: Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Részletek »
Sunset Blvd. (2014. október 27.)
Idősgondozás a vizek városában
Gondozónőt keresünk egy kedves, idős hölgyhöz a közismert vizek városába, Tübingenbe. A hölgy 84 éves (70 kg, 172 cm,), mozgásképes járókerettel, illetve tolószékkel, kórházi kezelés után legyengült, ügyelni kell, hogy el ne essen. Időtartam: 3 hó Kezdés: 2014.11.17 Hely: Tübingen (Stuttgarttól 40 km) -karácsonyi bónusz 104 euró -a további fizetési feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken Elvárások:  társalgási szintű német nyelvtudás  gondozói tapasztalat  ingyenes regisztráció társaságunknál Regisztráció: Az állásajánlatokkal csak a regisztrált jelentkezőket keressük meg. Regisztráljon ingyen és kötöttségek nélkül oldalunkon: http://hu.sunset24.eu és 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Részletek »
Sunset Blvd. (2014. október 24.)

1 2 3 4 Következő oldal »
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében