Java fejlesztő
JAVA fejlesztõi álláslehetőség Az Ozeki IoT szoftvereket és eszközöket gyárt, amely terület robbanásszerűen fejlődik napjainkban. Mit várunk az ideális jelölttõl: - Felsőfokú programozói vagy mérnök informatikus végzettség (Utolsó éves hallgatói státusz, amely nem igényel hallgatói jelenlétet.) - Java nyelvismeret Jelentkezés módja: A job@ozeki.hu email címünkre küldött önéletrajzzal és jelentkezési adatlappal. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket! Részletek »
Ozeki Informatikai Kft. (ma 16:20)
Android programozó
Android programozó álláslehetõséget kínál Magyarország egyik legjobb szoftvercége. Friss diplomásoknak, végzõs informatikus, programozó hallgatóknak Elvárások: Felsőfokú programozói vagy informatikus végzettség (Utolsó éves hallgatói státusz, amely nem igényel hallgatói jelenlétet.) Szenvedélyesen szeress programozni és törekedj arra, hogy kiváló minõségûek legyenek a programjaid. Ismerd az android felépítését Objektum-orientált szemlélet Java vagy c++-os nyelvismeret Jelentkezés módja: a job@ozeki.hu email címünkre küldött önéletrajzzal és jelentkezési adatlappal. A jelentkezési adatlap a www.jobs.ozeki.hu weboldalon található. Jelentkezz még ma, hogy mielõbb tagja lehess egy sikeres és kiváló csapatnak! Folyamatosan várjuk a jelentkezõket! Részletek »
Ozeki Kft. (ma 16:20)
Kőműves,Festő,Burkoló szakit keresünk Bp
Budapesti munkás embereket keresünk felvételre: Burkoló Festő-mázoló Gipszkartonozó és Kőműves szakmában. Saját szerszámkészlet (alapszerszámok) megléte fontos lenne. Kérem csak fiatal, hosszú távon gondolkodó,önállóan dolgozó szakemberek jelentkezzenek telefonon. Bérezés közös megegyezés alapján történik. Várjuk hívását! Részletek »
Köllő István (ma 11:44)
C#.net fejlesztő
C#.net programozó állás Debrecenben! Friss diplomásoknak, végzős Programozó és Informatikus hallgatóknak Feltételek: - Felsőfokú szakirányú végzettség - Minimum középfokú angol nyelvtudás - A programozás szenvedélyes szeretete Jelentkezés módja: A job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket! Részletek »
Ozeki Informatikai Kft. (tegnap 16:21)
Munkalehetőség németországi húsüzemben
Németországi húsipari munkavégzésre betanított munkásokat felveszünk. Feladat: sertés hús feldolgozása A munkavégzéshez szükséges a jó fizikai állóképesség és pontos munkavégzés. Szakképzettség és nyelvtudás nem feltétel. Jó munkakörülményeket, magas bérezést, jól felszerelt szálláshelyeket biztosítunk. A kiutazással és munkavállalással kapcsolatos ügyeket cégünk teljes körűen intézi. Jelentkezés: Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát az allas.husuzem@gmail.com címre. Részletek »
Húsipari Cég (tegnap 13:09)
Combcsontozókat keresünk Németországba
Csontozó pozícióba keresünk munkavállalókat. Az állás betöltéséhez szükséges sertés comb csontozásában szerzett tapasztalat. Munkavégzés helye: Németország Nyelvtudás nem szükséges. Stabil, megbízható munkahelyet és kiemelt kereseti lehetőséget kínálunk. Magyar nyelvű önéletrajzát a csontozomunka@gmail.com e-mail címre várjuk. Részletek »
Húsipari Cég (tegnap 13:09)
Betanított munka Németországban
Betanított munkásokat keresünk németországi húsüzemi szalagmunkára. Elvárások: jó fizikum, nagy teherbírás, hajlandóság hosszabb ideig tartó külföldi tartózkodásra. Húsiparban szerzett tapasztalat előnyt jelent. A betanulást biztosítjuk, nyelvtudás nem szükséges az állás betöltéséhez. Várjuk önéletrajzát a husipariceg@gmail.com címre. Részletek »
Húsipari Cég (tegnap 13:08)
Külföldi munkalehetőség
Kedves ápolónők! Az Atena munkaközvetítő ügynökség szabad munkahelyeket ajánl Önönöknek a saját adotságaik és szakképzetségükhez kellőképpen.Hosszútávú munkát kínálunk Önöknek Németországban, Ausztriában, Holandiában és Angliában. Idős emberek ápolásáról lenne szó. A fizetés a nyelvtudástól és a páciens állapotától függ. Amennyiben felkeltettük figyelmét, küldje el önéletrajzát az alábbi címre: cv-hu@atena.sk Részletek »
(tegnap 09:22)
Nemzetközi értékesítési kapcsolattartói
Elvárás: -Felsőfokú végzettség -Felsőfokú angol nyelvtudás -Kiváló kommunikáció írásban Amiben többet nyújtunk: -Átlagon felüli fizetés és juttatás -Folyamatos szakmai képzés, amely növeli a munkaerő-piaci értékét. (Értékesítés, online-, social marketing területeken) Jelentkezés módja: Jelentkezni a job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket! Részletek »
Ozeki Kft. (2015. szeptember 2.)
Sales asszisztensi álláslehetőség
Debreceni irodánkba az írásbeli kommunikációt kiválóan ismerő és művelő, önálló feladatvégzésre képes munkatársat keresünk. A foglalkoztatás napi 8 órás főállású munkaviszony keretében történik. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Elvárás: - felsőfokú végzettség - szakmai informatikai ismeret a dokumentációk írásához - felsőfokú angol nyelvtudás, mivel az anyagokat angol nyelven kell elkészíteni és az ügyfélkapcsolattartás is ezen a nyelven történik - kiváló kommunikáció írásban Jelentkezni a job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével lehet. A jelentkezési adatlap a www.jobs.ozeki.hu oldalon található. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket! Részletek »
Ozeki Kft. (2015. szeptember 2.)
Villanyszerelő Kőműves burkolót keresek
Budapesti, kőműves-burkoló és víz-gáz-fűtés és villanyszerelő szakembereket keresünk felvételre. Szállás megoldható! Bérezés megegyezés szerint. Hívjon bizalommal! Részletek »
Balázs Csaba (2015. szeptember 2.)
ANGOL nyelvű kommunikációs asszisztens
Azoknak, akik a mindennapjaikban használni szeretnék az angol nyelvet. Elvárás: - felsőfokú végzettség - felsőfokú angol nyelvtudás - kiváló kommunikáció írásban - szakmai informatikai ismeret a dokumentációk írásához Amiben többet nyújtunk, mint más cég: -Átlagon felüli fizetés és juttatás -Folyamatos szakmai képzés, amely növeli a munkaerő-piaci értékét. (Értékesítés, online-,social marketing területeken) Jelentkezni a job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket! Részletek »
Ozeki Kft. (2015. szeptember 1.)
Fuvarszervező
Tordasi telephelyű szállítmányozó cég keres belföldön fuvarozást végző tehergépjárműveinek koordinálására 2-3 éves tapasztalattal rendelkező fuvarszervezőt. Angol vagy német nyelv alap fokú ismerete feltétel. Feladat: fuvarszervezés, kapcsolattartás a megbízókkal és alvállalkozóinkkal. Ennek megfelelően cégünk képviselete illetve az ehhez tartozó adminisztráció. Önéletrajzokat a gyongyver.nagy@hungarotrans.hu e-mail címre küldeni szíveskedjenek. Érdeklődni: 06-30-984-12-68 (reggel 09:00tól délután 15:00ig) Fejér megyeiek előnyben!! Részletek »
Hungarotrans Sped (2015. szeptember 1.)
Külkereskedelmi üzletkötőt keresünk
Budapesti cég keres külkereskedelmi üzletkötő/értékesítő munkatársat 8 órás munkarendbe. Feladatok: • új értékesítési csatornák felkutatása és kiépítése • kapcsolattartás az ügyfelekkel • árajánlatok, szerződések készítése • export-import bonyolítás megrendeléstől a szállításon keresztül raktározásig Elvárások: • külkereskedelmi ismeretek • tárgyalóképes angol nyelvtudás • erős értékesítői képesség • határozott fellépés • jó kommunikációs készség • jogosítvány Fényképes önéletrajzokat az office.infokina@kkik.hu e-mail címre várjuk! Részletek »
KKIK Kft. (2015. augusztus 31.)
villanyszerelőt keresünk
Villamoshálózat szereléssel foglalkozó kft. keres villanyszerelőket, vagy komplett villanyszerelő brigádot, villanyoszlopon történő munkavégzésre, hosszútávra. Oszlopon szerzett tapasztalat nem feltétlenül szükséges, de előnyt jelent. Versenyképes jövedelem, korrekt, megbízható munkahelyi háttér. Alvállalkozók jelentkezését is várjuk. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal a munka@pcorvos.hu email címen, vagy a 06/20-5231551 telefonon. Részletek »
(2015. augusztus 27.)
Adj fel hirdetést!

A hirdetésfeladás ingyenes, egyszerű és gyors.
Feladás »Bérelhető rendezvényhelyszín Budapest közelében

Állás
Jooble